"Jeg leverer flere type sykkelservice og reparasjoner.

Bruk bestillingsskjema under "kontakt" eller slå på tråden for bestilling.

 

Sikkerhetssjekk kr 300,-

Rask og enkel service. Justere gir og bremser. Du får også tilbakemeldingen om sykkelens tilstand. Deler og arbeid for bytting av deler kommer i tillegg.

 

Vanlig Service kr 500,-

Mye service for pengene. Justere gir og bremser, sjekke slitasje på kjede og drivverk, kontrollere dekk - styrelager - kranklager - nav - og skruer. Arbeid dekker bytting av deler. Deler kommer i tillegg.

 

Komplett Service kr 800,-

Sykkelen din fortjener det. Justere gir og bremser, sjekke slitasje på kjede og drivverk, smøring av - styrelager - kranklager og nav. Kontrollere dekk og skruer pluss sykkelvask. Arbeid dekker bytting av deler. Deler kommer i tillegg.

Overhauling kr 1200,-

Ribbe ned og bygge opp. Etter en grundig vask er alle deler plukket av og sykkelen er bygget opp igjen med nytt fett og en god dose kjærlighet.

 

Gaffelservice kr 300,-

Når tok du sist service på gaffelen? Det anbefales å bytte olje og sjekke gaffelen minst en gang i året og så ofte som hver 100 timer ved krevende forhold. Bestill service på gaffel og kjenne hvor god sykkelen din egentlig er. Deler kommer i tillegg.

 

Bremseservice kr 200,-

Skivebremser tar en hjuling og funker greit for det. Ta vare på sikkerhet ved å bytte bremsevæske /olje en gang i året og helst hver gang du bytter bremseklosser. Pris er per brems, deler kommer i tillegg.

 

Kontortid:   man-lør: 08:00-21:00,  søn: 13:00-18:00  
Mobil: 48 14 26 28